Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Abrazive Bona Diamond

Sunaţi pentru preţ
  • Descriere
  • Fisa tehnica
 Acum, slefuirea pardoselilor din spatiile publice sau sali de sport devine la fel de usoara ca oricare alt proiect de slefuire. Cu Abrazivele Bona Diamond sunteti intotdeauna increzatori sa abordati cele mai dificile operatiuni de slefuire.
 Numeroase sali de sport si spatii publice sunt acoperite cu pardoseli din lemn tratate cu finisaje UV ranforsate cu ceramica, ceea ce face dificil de obtinut buna aderenta a unuinou strat de finsaj.  Slefuirea neuniforma inseamna riscul de a relua activitatea - determinand cresterea timpului necesar acestui proiect. Dar acum nu mai este cazul. Utilizand duritatea unica a diamantelor, se pot obtine rezultate uniforme si sigure pe cele mai dure pardoseli din lemn. Abrazivele Bona Diamond slefuiesc cel putin 100m² fara a lasa urme circulare vizibile si asigura o performanta de slefuire uniforma si rapida - oferind rezultate remarcabile.
 Extindeti-va potentialul si asigurati performanta de exceptie cu Abrazivele Bona Diamond

Produs

Tip

Dimensiune

Disc Abraziv

Multidisc

Quattrodisc

125 mm

150 mm

Pad Intermediar

Multidisc

Quattrodisc

125 mm

150 mm

Disc pt curatare

Multidisc

Quattrodisc

125 mm

150 mm

Proprietati:

• Imbunatateste aderenta pentru refinsare

• Duritate si eficienta specifica diamantului
• Sigur si rapid
• Slefuieste 100m²
• Rezultat sigur si uniform
• Fara urme circulare vizibile
• Slefuire uniforma pe suprafete denivelate
Acum, slefuirea pardoselilor din spatiile publice sau sali de sport devine la fel de usoara ca oricare alt proiect de slefuire. Cu Abrazivele Bona Diamond sunteti intotdeauna increzatori sa abordati cele mai dificile operatiuni de slefuire. Numeroase sali de sport si spatii publice sunt acoperite cu pardoseli din lemn tratate cu finisaje UV ranforsate cu ceramica, ceea ce face dificil de obtinut buna aderenta a unuinou strat de finsaj. Slefuirea neuniforma inseamna riscul de a relua activitatea - determinand cresterea timpului necesar acestui proiect. Dar acum nu mai este cazul. Utilizand duritatea unica a diamantelor, se pot obtine rezultate uniforme si sigure pe cele mai dure pardoseli din lemn. Abrazivele Bona Diamond slefuiesc cel putin 100m² fara a lasa urme circulare vizibile si asigura o performanta de slefuire uniforma si rapida - oferind rezultate remarcabile. Extindeti-va potentialul si asigurati performanta de exceptie cu Abrazivele Bona Diamond
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook