Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Adeziv parchet pret

Ai cumparat parchet pentru casa ta insa nu ai avut adeziv parchet? Daca ai nevoie de adeziv parchet pret, noi suntem solutia salvatoare. Iti oferim adeziv parchet pret si calitate pentru toate buzunarele. Ca orice produs si adezivii de parchet sunt de mai multe tipuri. Astfel, distingem intre adeziv parchet bicomponenti epoxi-poliuretanici, adeziv parchet monocomponent poliuretanic, si adeziv parchet bicomponent epoxi-poliuretanic, etc.Adezivii bicomponenti epoxi-poliuretanici pentru parchet au o aderenta mare si  pot fi aplicati pe aproape orice tip de suport asigurand o inalta aderenta la elementele de parchet.

Adezivul pentru parchet trebuie sa fie durabil si sa reziste pe o perioada indelungata de timp.
Un bn adeziv trebuie ca, dupa uscare, sa aiba o elasticitate reziduala, in asa fel permitand lemnului sa se dilate si sa se contracte.
Adezivul nu trebuie sa se contracte in timp pentru a evita scartaitul podelei in timpul mersului.
Adezivul nu trebuie sa contina apa. Excesul de umiditate afecteaza parchetul deformandu-l. De asemenea, adezivul nu trebuie sa contina solventi si substante nocive, care in timp se pot evapora generand reactii alergice.
Adezivii in dispersie sunt cei mai ecologici adezivi. In timpul solidificarii nu emana vapori toxici si nu reprezinta niciun pericol pentru sanatate putand fi utilizati in orice locatie.

Adezivii monocomponenti poliuretanici pentru parchet sunt dupa intarire mai elastici decat adezivii epoxi-poliuretanici bicomponenti. 

Adezivii bicomponenti epoxi-poliuretanici pentru parchet cat si adezivi monocomponenti poliuretanici pentru parchet au o structura foarte buna, se intind usor si au o rezistenta net superioara.

Indiferent de tipul de adeziv parchet pret de care ai nevoie, consulta oferta noastra pentru a alege ceea ce iti trebuie la cele mai convenabile preturi.

Alege adeziv parchet pret din gama noastra si lucrarile realizate vor fi mai rezistente si de durata.

Montarea parchetului nu e o operatie atat de usoara cum s-ar putea crede. Trebuie sa tineti cont de particularitatile sapei, de umiditate, de temperatura mediului ambiant si de modul in care cade lumina. Tinand cont de acesti factori se alege parchetul dar si modelul de adeziv parchet. Pentru ca tocmai modelul de adeziv parchet va fi responsabil pentru asigurarea conditiilor proprii de umiditate si chiar si de temperatura pentru parchet.

Sunt nenumarate tipuri de adezivi pentru parchet insa majoritatea nupot sa lipeasca parchetul de beton.

Cei care nu au pregatire in domeniu se vor distinge greu si diferente o suprafata pentru parchet, pregatita corect si una facuta gresit. Daca pregatirea suprafetei nu e facuta corect proiectul va fi aproape sigur sortit esecului. In momentul in care incercati sa faceti reparatii pe cont propriu va trebui sa va faceti temele in prealabil si sa determinati care sunt procedeele ce vor minimiza probabilitatea unui esec. Lucrarile trebuie sa fie produse corect si trebuie sa va interesati cum ar trebui sa faceti proiectul sa dureze cat mai mult. Incercati tot timpul sa intelegeti instructiunile oferite de producatori in ceea ce priveste cantitatea de produs care ar trebui aplicata si daca puneti prea mult adeziv de exemplu poate dura mult pana cand se usuca corespunzator si daca puneti prea putin parchetul nu se lipeste corespunzator. Asigurati-va va utilizati corect spatula dintata pentru a putea aplica adezivul.

La noi veti gasi si modele exotice va recomandam sa consultati specialistii nostri pentru a alege si un model de adeziv parchet care se impune. Comercializam cele mai cunoscute si cele mai apreciate marci din domeniu, fiecare avand o intreaga fama de produse.

 

Alegerea nu va fi niciodata una foarte usoara pentru ca toate produsele noastre se afla la cel mai inalt grad de calitate si se bucura in toata lumea de aprecieri pozitive.

Podelele care au parchet sunt facute din bucati de lemn asezate impreuna intr-un model si lipite pe un substrat. De-a lungul timpului si din cauza uzurii, bucatile de pardoseala pot incepe sa se desprinda de substrat. Parchetul adauga valoare locuintei voastre, deci daca podeaua este in stare buna, este intotdeauna mai bine sa reparati podeaua decat sa o inlocuiti. Este un proces relativ simplu, iar doar intr-o dupa-amiaza de munca veti avea podeaua frumoasa.

1. Numarati  piesele din lemn si puneti numarul corespunzator in spatiul de pe podeaua unde le lipiti, daca aveti mai mult de o singura placuta de reparat. Inlocuiti fiecare placa in locul exact din care provine.

2 Aspirati substratul pentru a indeparta eventualele resturi. Stergeti bucatile de lemn cu o carpa uscata.

3 Setati bucatile de lemn pe substrat pentru a determina daca acestea vor fi la acelasi nivel cu pardoseala existenta dupa terminarea procesului de lipire. Daca bucatile se prind mai sus decat podeaua, spargeti spatele placilor pentru a indeparta cleiul vechi. Aspirati si praful din nou.

4 Aplicati adezivul de parchet pe partea din spate a bucatilor de lemn una cate una si apoi pe podea cu o pensula sau o mistrie mica.

5 Setati bucatile de lemn pe adeziv. Daca parchetul se imbina cu canturi, potriviti partea proeminenta a placilor in orificiul celeilalte placi.

6 Apasati in jos pe lemn. Stergeti orice adeziv care a aparut in partea superioara. Puneti o carpa curata pe lemn si plasati carti grele sau caramizi pana cand lipiciul este uscat.

7 Umpleti orice goluri vizibile cu umplutura pentru decupaje din lemn atunci cand cleiul este uscat.

 

Purtati intotdeauna o masca atunci cand slefuiti partea din spate a placii de lemn. Praful provenit din cleiul original poate fi daunator respiratiei.

Are substratul dvs. toate cerintele si ati aplicat grundul corect? OK, atunci puteti plasa noua dvs. podea din lemn la substrat. Exista atat de multe tipuri diferite de adezivi pentru pardoseli pe piata, incat nu este intotdeauna usor sa alegeti cel mai bun adeziv pentru podeaua din lemn. Va putem ajuta sa obtineti o imagine de ansamblu asupra posibilitatilor.

 

Alegeti adezivul in functie de urmatorii parametri:

 

natura si flatuitatea substratului

proprietatile podelei din lemn: tipul lemnului, latimea, grosimea si tipul componentelor, sensibilitatea lemnului la umiditate, prezenta stratului de finisare, ...

prezenta incalzirii in pardoseala

proprietatile specifice instalarii

 

Un adeziv MS Polymer pentru podele din lemn este un adeziv dintr-un singur component pe baza de polimeri hibrid. Acest tip de adeziv este fara indoiala cel mai usor de utilizat si ofera cele mai bune rezultate. Poate fi utilizat pentru imbinarea elastica directa a pardoselilor din diferite tipuri de lemn pana la substraturile lipite pe ciment sau din lemn. Cu acesti adezivi puteti lipi de asemenea podele din lemn pentru placi sau alte suprafete neabsorbante degresate si fara sapun, de ex. piatra naturala sau sticla. Adezivii din polimeri MS dau o legatura elastica permanenta chiar si atunci cand sunt utilizati cu incalzire prin pardoseala.

 

 Acesta este un adeziv elastic monocomponent bazat pe silan si pre-polimeri (MS Technology). Acest adeziv este indicat si pentru lipirea parchetului prefinisat pe substraturi poroase, precum si pe podele existente, cum ar fi marmura, gresie, ceramica, placi de marmura etc si pot fi utilizate pentru lipirea pardoselilor din lemn pe incalzirea prin pardoseala.

 

Adezivul poliuretanic (adeziv PU) este creat dintr-o reactie intre izocianat si alcool. Produsul acestei reactii este un uretan. Legatura se produce deoarece apa reactioneaza in aer (= polimerizeaza) cu uretan.

 

Daca suprafata adeziva este lipsita de aer (de exemplu, deoarece adezivul este prea gros sau materialele folosite nu permit aerul sa treaca), atunci adezivul nu se usuca. Umiditatea din aer nu mai poate ajunge la adeziv. Pentru a rezolva aceasta problema, se adauga uneori un accelerator de intarire sau se aplica un adeziv poliuretanic 2K (bicomponent).

 

Cele doua componente ale acestui adeziv trebuie amestecate cu atentie inainte de utilizare. Amestecul poate fi apoi utilizat pentru lipirea pardoselilor din lemn pe sape de beton sau ciment fara un substrat. Acest tip de adeziv asigura o lipire durabila a elasticitatii parchetului.

 

In opinia noastra, urmatoarele produse Chimiver ofera rezultate excelente atunci cand sunt utilizate in mediul de instalare corect:

 

SIGOL (A + B)

Adeziv epoxidic-poliuretanic bicomponent (9: 1) fara apa, pentru lipirea pardoselilor traditionale din lemn si a pardoselilor din lemn pre-prelucrate pe suprafete din beton, beton cu acoperire impermeabila si pardoseli neabsorbante existente (ceramica, marmura etc.).

 

ADESIVER 327 PU (A + B)

Adeziv poliuretanic bicomponent (10: 1) fara modificare epoxidica. Adezivul este adaptat nevoilor celor care sunt alergici la adezivii epoxidici.

 

ADESIVER 501 EP (A + B)

Adeziv epoxidic-poliuretanic bicomponent (9: 1) fara apa, pentru lipirea pardoselilor traditionale din lemn de toate dimensiunile si a pardoselilor din lemn pre-prelucrate pe suprafete din beton, beton cu acoperire impermeabila si pardoseli existente neabsorbante , gresie, marmura, etc.). Potrivit pentru utilizarea pe pardoseli cu incalzire prin pardoseala. Aderenta extrem de puternica.

 

 

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook