Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

adeziv silanic

Puteti folosi adeziv silanic pentru o gama variata de actiuni!

Adezivul silanic este folosit pentru mai multe actiuni. De pilda, adeziv silanic poate fi utilizat pentru lipirea plintelor din lemn, lipirea mozaicului din lemn pe pereti si desigur adeziv silanic poate fi utilizat si in montarea parchetului. Printre avantajele utilizarii de adeziv silanic ar fi urmatoarele: nu necesita adaugarea de intaritor, poate fi aplicat atat pe suprafate verticale cat si orizontale, este hipoalergenic si se curata usor de pe suprafete. Consulati oferta noastra de adeziv silanic si amenajarea locuintei va fi mai usor de realizat. Calitatea si preturile avantajoase ne recomanda!

Adezivul silanic se intareste la umiditate dupa o formula dezvoltata in laboratoarele de cercetare s are urmatoarele caracteristici: ste un produs monocomponent gata de utilizare ce nu necesita adaugarea de intarirtor si de amestecare.
Este tixotropic si se poate aplica hiar si cu grosime majorata atat pe suprafete orizontale cat si verticale.
Are un coeficient foarte mic de expandare chiar si atunci cand se aplica un strat gros si de aceea nu afecteaza planeitatea elementelor de trepte montate.
Este un produs hipoalergic.

Adezivul silanic este un monocomponent ce are la baza silan, utilizat pentru pardoseli de parchet.Intarit, acest adeziv poate retine forta de impingere la suprafata exercitata la expansiune. Adezivul silanic se intareste prin reactie chimica cu umezeala.

Produse din gama adeziv silanic:

  • Adeziv silanic Bona R845
  • Adeziv silanic Bona R848
  • Adeziv silanic Bona R850
  • Adeziv silanic Bona R850T
  • Adeziv silanic Bona R880

Adeziv silanic este hipoalergenic si usor de curatat!

 Adezivii silanici  sunt utilizati pe scara larga in materiale de etansare si adezivi pentru a imbunatati aderenta produsului. Etansantii au adesea un scop dublu, impiedica trecerea apei, a aerului si a substantelor chimice prin zona in care sunt aplicate si, de asemenea, servesc drept adeziv in anumite cazuri. Silanurile pot forma legaturi durabile in metal, sticla, ceramica si alte suprafete. Prin urmare, aceste tipuri de agenti de etansare sunt utilizati intr-o serie de industrii, inclusiv industria aerospatiala, automobile si constructii.

Un agent de cuplare a silanului va functiona la interfata dintre agentul de etansare sau adeziv si substrat pentru a actiona ca un promotor de aderenta. Un silan functional este un mecanism similar celui descris anterior pentru legarea unui substrat anorganic si a unui agent de etansare sau a unui adeziv. Agentul de cuplare a silanului este ales prin potrivirea functionalitatii sale organice cu polimerul pentru a optimiza legarea.

Adesea, amestecuri de silani sunt utilizate ca promotori de aderenta pentru a asigura o hidrofobicitate sporita, o stabilitate termica sau o reticulare la locul de legare.

Silanii pot fi amestecati intr-o forma adeziva sau utilizati ca primeri pe substraturi. Atunci cand se adauga la formularea adeziva, silanul trebuie sa fie suficient de liber pentru a migra in regiunea interfazica dintre adeziv / etansant si suprafata de atasare. Structura si reactivitatea silanului vor afecta capacitatea silanului de a migra.

Cea mai eficienta modalitate de a favoriza adeziunea este aplicarea silanului ca grund de suprafata, urmata de aplicarea adezivului / agentului de etansare. In acest fel, silanul va fi la suprafata si, prin urmare, la interfata in care poate imbunatati aderenta dintre polimer si substrat. Amorsele de silan sunt, de obicei, solutii diluate de 0,5 pana la 5 procente silan in alcool sau solvent apa / alcool. Acestea sunt intinse sau pulverizate pe substrat, dupa care solventul este lasat sa se evapore.

 Silanii sunt utilizati pe scara larga in materiale de etansare si adezivi pentru a imbunatati aderenta produsului. Etansantii au adesea un scop dublu, impiedica trecerea apei, a aerului si a substantelor chimice prin zona in care sunt aplicate si, de asemenea, servesc drept adeziv in anumite cazuri. Silanii pot forma legaturi durabile in metal, sticla, ceramica si alte suprafete. Prin urmare, aceste tipuri de etansanti sunt utilizati intr-o serie de industrii, inclusiv in domeniul aerospatial, al automobilelor si al constructiilor.

 

Un agent de cuplare a silanului va functiona la granita dintre agentul de etansare sau adezivul si substratul existent pentru a actiona ca un promotor de aderenta. Un silan organofunctional foloseste un mecanism similar celui descris anterior pentru legarea unui substrat anorganic si a unui agent de etansare sau a unui adeziv. Agentul de cuplare a silanului este ales prin potrivirea functionalitatii sale organice cu polimerul pentru a optimiza legarea.

 

Adesea, amestecuri de silani sunt utilizate ca promotori de aderenta pentru a asigura o hidrofobicitate sporita, o stabilitate termica sau o reticulare la locul de legare.

 

Silanii pot fi amestecati intr-o formulare adeziva sau utilizati ca primeri pe substraturi. Cand se adauga la formularea adeziva, silanul trebuie sa fie suficient de liber pentru a migra in zona interfazica dintre adeziv / materialul de etansare si suprafata de atasare. Structura si reactivitatea silanului vor afecta capacitatea silanului de a migra.

 

Cea mai eficienta modalitate de a favoriza adeziunea este aplicarea silanului ca grund la suprafata, urmata de aplicarea adezivului / materialului de etansare. In acest fel, silanul va fi la suprafata si, prin urmare, la interfata in care poate imbunatati aderenta dintre polimer si substrat. Amorsele silanice sunt, de obicei, solutii diluate de 0,5 pana la 5 procente silan in alcool sau solvent apa / alcool. Sunt sterse sau pulverizate pe substrat, dupa care solventul este lasat sa se evapore.

 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook