Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Bona Mix & Fill

Sunaţi pentru preţ
  • Descriere
  • Fisa tehnica

 

Bona Mix & Fill este un chit de rosturi pe baza de apa ce se mixeaza impreuna cu rumegusul rezultat in urma slefuirii, rezultand o pasta consistenta si de culoare potrivita tipului de lemn. Mix & Fill se utilizeaza pentru astuparea rosturilor de pana la 2mm latime si a altor defecte ale parchetului. Este compatibil cu toate lacurile si uleiurile Bona, conferind parchetarului, posibilitatea de a lucra cu un intreg sistem pe baza de apa.
• Compatibil cu toate lacurile si uleiurile Bona
• Fara continut de solventi
• Fara miros neplacut
• Astupa rosturile
• Pe baza de apa, dar anti-coroziv
• Uscare rapida
• Usor de slefuit
• Intotdeauna are culoarea potrivita lemnului
Tip de finisaj: Dispersie acrilica
VOC: 10g/L
Mixare: Pana obtineti o pasta consistenta
Timp de uscare: Pentru Slefuire: aprox.20min, depinzand de latimea si adancimea rostului acoperit
Unelte de aplicare: Spaclu de otel inoxidabil
Rata de consum: Aprox. 1L/10m² depinzand de latimea si adancimea rostului
Siguranta: Neclasificat
Valabilitate: Cel putin 1 an de la data fabricatiei, in recipient original sigilat
Depozitare/transport: Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5°C sau sa depaseasca +25°C in timpul depozitarii sau transportului
Deseuri: Deseurile sau recipientele goale vor fi valorificate conform reglementarilor locale. Recipientele goale sunt reciclabile.
Ambalare: 3 x 5L (44 baxuri per palet)
(incl.intaritor) 10 x 1L (50 baxuri per palet)
*conditii climatice normale, 20°C/60% R.H.
Suprafata, ce urmeaza a fi chituita, trebuie sa fie curata, uscata si necontaminata.
Pardoselile nou instalate si cele vechi trebuiesc slefuite pana la lemnl crud. Ultima etapa de slefuire trebuie realizata cu abraziva de granulatie 100 – 120. Rumegusul rezultat din aceasta slefuire se va utiliza pentru obtinerea pastei de chituit.
Nota: Agitati foarte bine recipientul inainte de utilizare.
Mix & Fill trebuie mixat cu rumegusul pastrat de la slefuire pana la obtinerea unei paste de consistenta “smantanei”ce sa permita aplicarea cu spaclul din otel inoxidabil. Aceasta trebuie aplicata pe intreaga surafata, perpendicular pe lamele. Rosturile mai mari pot necesita o noua aplicare pentru umplerea corespunzatoare. N.B. Mix & Fill nu este pretabil rosturilor mai mari de 2mm.

Bona Mix&Fill este un chit pe baza de apa conceput a fi amestecat cu rumegusul rezultat in procesul de slefuire pastrand aceeasi culoare cu a podelei. Bona Mix&Fill se foloseste pentru a astupa rosturile dintre lamele de parchet de pana la 2mm latime cat si pentru alte mici tipuri de imperfectiuni ale lemnului. Se poate acoperi cu oricare dintre finisajele Bona, inclusiv cu ulei, conferind astfel parchetarului posibilitatea de a oferi un sistem complet pe baza de apa. Alte caracteristici: anticoroziv, nu contine solventi si nu emana mirosuri neplacute.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook