Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

MIX& FILL PLUS 5L

Sunaţi pentru preţ
  • Descriere
  • Fisa tehnica
Ambalaj    

5L

Bona Mix & Fill Plus este un chit, pe baza de apa, cu continut foarte ridicat de corp solid, destinat umplerii rapide si eficiente a rosturilor dintre lamele de parchet si a altor defecte. Produsul se mixeaza cu rumegus rezultat in urma slefuirii pardoselei ce urmeaza a fi tratata, conferind o colorare naturala ce se potriveste cu intreaga pardoseala. Bona Mix & Fill Plus se poate utiliza pe majoritatea tipurilor de lemn, acoperind rosturi mai mari de 2mm. 

• Capacitate foarte buna de acoperire a rosturilor
• Uscare rapida
• Pe baza de apa, dar anti-coroziv
• Optimizat pentru esente de culoare deschisa si mediu colorate
• Continut foarte redus de solvent
Corp solid: ~38%
VOC: max. 15 g/L
Mixare: 10-15% rumegus la 85-90% solutie
Timp de uscare: - pana la urmatoarea aplicare 15-20min
- pentru slefuire 30-60minute*
- pana la aplicare finisaje 1 -2 ore*
Unelte de aplicare: Spaclu de otel inoxidabil
Rata de consum: ~8-10m²/L depinzand de latimea si adancimea rostului
Siguranta: Neclasificat
Curatare: Stergeti uneltele si apoi spalati-le cu apa. Materialul uscat se indeparteaza mecanic sau prin frecare si apa.
Valabilitate: Cel putin 1 an de la data fabricatiei, in recipient original sigilat
Depozitare/transport: Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5°C sau sa depaseasca +25°C in timpul depozitarii sau transportului
Deseuri: Deseurile sau recipientele goale vor fi valorificate conform reglementarilor locale.
Ambalare: 3 x 5L (44 baxuri per palet)
*Presupunem rosturi normale, minore la parchetul nou instalat si conditii 20°C/60% umiditate relativa aer. Timpul de uscare creste proportional cu dimensiunile rostului (latime /adancime). Rosturile mai mari de 2mm trebuiesc lasate sa se usuce peste noapte.
Asigurati-va ca suprafata este aclimatizata pentru a primi tratamentul,este curata, uscata si necontaminata cu ceara, praf sau alti agenti contaminanti. Slefuiti pana la lemnul crud cu granulatie 60-80 (inainte de slefuirea finala). Temperatura aerului si a produsului nu trebuie sa coboare sub +13°C in timpul aplicarii si uscarii.
1. Agitati foarte bine recipientul inainte de utilizare
2. Amestecati solutia si rumegus curat si fin, intr-un recipient, pana la obtinerea unei paste consistente.
3. Aplicati chitul pe suprafata – perpendicular pe lungimea lamelelor – utilizand un spaclu din otel inoxidabil, repetand procedura daca este necesar.
4. Dupa ce suprafata s-a uscat, slefuiti surplusul de Mix & Fill Plus cu masina de slefuit in camp si cea de margini, cu granulatie 100-120.
5. Tratati suprafata cu oricare dintre sistemele de finisare Bona, respectand instructiunile fiecarui sistem in parte.
* Gaurile/ crapaturile naturale de pe suprafata parchetului, in mod normal nu se chituiesc. Datorita contractarii / dilatarii lemnului, chitul intarit se poate crapa.
* Bona isi asuma responsabilitatea doar pentru produsul livrat. Datorita largii varietati de specii de lemn si a metodelor de aplicare, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru produsul pus in opera. Unele specii rare de lemn ( preponderent tropicale) sau cele tratate chimic, pot conduce la reactii imprevizibile. In situatia in care avetii dubii asupra functionalitatii produsului, efectuati un test. 

Bona Mix&Fill Plus este noul chit pe baza de apa ce are aceleasi proprietati de acoperire a rosturilor precum produsele similare pe baza de solventi. Capacitatea sa ridicata de acoperire, timpul de uscare redus si slefuirea usoara il recomanda ca un nou produs de incredere de la Bona. In conditii normale, este suficienta o singura aplicare ceea ce inseamna economie de timp, bani si efort. Bona Mix&Fill Plus ofera avantajele unei colorari frumoase si naturale atat prin finisarea cu lac cat si cu ulei. Mai mult, adaugati si avantajul de a lucra fara miro- suri neplacute sau inhalarea de vapori periculosi.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook