Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Mix ulei si ceara pentru parchet Bona Hardwax Oil

Prețul de vânzare: 356,40 lei
Preţ cu reducere: 356,40 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 356,40 lei
Reducere: -47,60 lei
  • Descriere
  • Fisa tehnica

Se poate aplica in combinatie cu Bona Craft Oil sau se poate aplica ca atare; asigura o buna rezistenta impotriva uzurii, agenmtilor chimici si a apei atunci cand se preconizeaza un trafic ridicat pe parchetul dumneavoastra.

 Bona Hard Wax Oil este un amestec echilibrat de uleiuri naturale si ceruri, fiind destinat tratarii parchetului crud dar si a altor lucrari de lemn. Hard Wax Oil impregneaza lemnul dar in acelasi timp creaza si o durabila pelicula superficiala cu o rezistenta excelenta la apa sau a lichidelor varsate. 

• Rezistenta la apa foarte ridicata
• Uscare rapida si proces de lucru facil
• Diminueaza riscul de lipire marginala a lamelelor de parchet
• Rata de acoperire foarte ridicata
• Sigur pentru aplicare pe jucarii si blaturi; conform normei EN 71-3
Continut: Ulei vegetal modificat si ceara
Corp solid: Aprox. 48%
Grad de luciu: Satinat:~ 25, Mat:~10
Dilutie: Nu se dilueaza
Timp de uscare: - Inainte de slefuire/reaplicare: 6-8 ore*
 - Trafic usor: min.16 ore*
Unelte de aplicare: Rola de mohair cu par scurt sau pensula de foarte buna calitate cu par fin
Consum total: 20–24 m² / litru per strat
Siguranta: Neclasificat
Risc de incendiu: Da, vezi Fisa de Siguranta
Curatare: Uneltele se curata cu alcool tehnic. Materialul uscat se indeparteaza cu acetona.
Valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei, in recipient original sigilat
Depozitare/transport: Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5°C sau sa depaseasca +25°C in timpul depozitarii sau transportului
Deseuri: Deseurile sau recipientele goale vor fi valorificate conform reglementarilor locale.
Ambalare: 2,5L si 10L
*conditii climatice normale, 20°C/60% R.H. 

 Pregatire:
 Asigurati-va ca pardoseala ce urmeaza a fi tratata este aclimatizata la mediul de lucru, bine slefuita, uscata si fara urme de praf, ceara sau alti contaminanti. Inainte de utilizare lasati produsul sa ajunga la temperatura camerei si amestecati continutul. Conditiile optime de aplicare sunt 20°-25°C si 30-60% umiditate relativa a aerului. Temperaturile ridicate si umiditatea relativa a aerului scazuta reduc timpul de uscare, temperaturile scazute si umiditatea ridicata prelungesc timpul de uscare. Temperatura minima de aplicare este de 16°C.
Nota: Hard Wax Oil poate intampina probleme de maturizare atunci cand este aplicat pe esente exotice precum Ipe, wenge sau merbau. In aceste situatii este rcomandata aplicarea unui strat de Bona Craft Oil Neutru, iar dupa uscarea acestuia aplicati Bona Hard Wax Oil. 

Aplicare:

Aplicare standard (alternativa 1)
1. Aplicati Hard Wax Oil intr-un strat foarte subtire folosind o rola de mohair cu par scurt sau o pensula fina. Lasati sa se usuce min. 6-8 ore.
2. Slefuiti usor folosind Bona Scrad Pad si apoi stergeti praful.
3. Aplicati un nou strat de Bona Hard Wax Oil.
4. Lasati sa se usuce min. 16 ore inainte de a supune podeaua traficului. Asigurati o buna ventilare a incaperii pe timpul aplicarii si al uscarii.
ATENTIE: BONA HARD WAX OIL CONTINE ULEIURI DE USCARE. RISC DE AUTOAPRINDERE. LAVETELE SI ALTE MATERIALE SIMILARE UTILIZATE, TREBUIESC DEPOZITATE IN APA SAU IN
CONTAINER METALIC SIGILAT.

 Intretinere:
 Curatati in mod current podeaua, utilizand un mop uscat sau aspiratorul. Cand este necesar, stergeti cu un mop utilizand Bona Soap si apa. Nota: Curatati, cat de mult posibil, utilizand metoda uscata. Pentru intretinere si pastrare in bune conditii, folositi Bona Wax Oil Refresher periodic. Frecventa acestei operatiuni este determinata de gradul de uzura si poate varia de la 1 data la 3 ani in mediu rezidential si pana la cateva ori pe an pentru mediu comercial.
 Instructiuni detaliate privind intretinerea, sunt disponibile la www.bona.com 

 Informatiile furnizate sunt rezultatul cunostiintelor si a testarilor noastre astfel incat produsul sa fie aplicabil in siguranta si fara reclamatii. Utilizatorul este responsabil pentru a stabili oportunitatea uitilizarii produsului in scopul propus, daca informatiile furnizate corespund nevoii si daca esenta de lemn se preteaza tratamentului cu acest produs. Bona garanteaza doar produsul livrat. Rezultatul final si aplicarea produsului nu sunt sub controlul nostru. Daca exista nelamuriri, efectuati intai un test. Utilizatorul trebuie sa citeasca sis a inteleaga instructiunile de utilizare inainte de aplicare, disponibile pe eticheta produsului si in fisa tehnica. 

Hard Wax Oil
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook