Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Ulei pentru exterior Bona Deck Oil

Prețul de vânzare: 275,40 lei
Preţ cu reducere: 275,40 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 275,40 lei
Reducere: -30,60 lei
  • Descriere
  • Fisa tehnica

Preturi:

Deck Oil Neutral/5L - 441 lei

Deck Oil Maro/5L - 441 lei

Deck Oil Negru/5L - 441 lei

 Bona Deck Oil este un ulei de consolidare destinat protejarii pardoselilor din lemn exterioare si a mobilierului de gradina. Consta dintr-un mix de ulei de pin si ulei de in, aditivat cu agenti de protejare UV pentru a reduce efectele deteriorante ale soarelui. Datorita compozitiei sale fluide, Bona Deck Oil este foarte usor de aplicat conferind o penetrare in profunzime a lemnului si protejarea acestuia.
• Creat din uleiuri vegetale naturale
• Protectie UV
• Timp de lucru mare
• Nu contine cobalt sau alte tipuri de fungicizi.
Tip de ulei: Ulei de pin si de in esterificat
Culori: Maro, Negru, Neutru
Corp solid: Aprox. 32%
Dilutie: Nu se dilueaza
Timp de uscare: - Intre aplicari: 15-30 minute*
 - Trafic usor: 24 ore*
 - Rezistenta maxima: 7 zile*
 Unelte de aplicare: Pensula, rola sau alta unealta adecvata
Rata de consum: 6 – 10 m² / litru per strat, depinzand de tipul de lemn si metoda de  aplicare
Siguranta: Vezi Fisa de Siguranta
Risc de incendiu: Da, vezi Fisa de Siguranta
Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei, in recipient original sigilat
Depozitare/transport: Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5°C sau  sa depaseasca +25°C in timpul depozitarii sau transportului
Deseuri: Deseurile sau recipientele goale vor fi valorificate conform reglementarilor locale. Nu deversati in cursuri de apa, sistemul de drenaj sau pe camp. Recipeintele de plastic goale pot fi reciclate.
 Ambalare: 5L
*conditii climatice normale, 20°C/60% R.H. 

 Pregatire:
 Suprafata ce urmeaza a fi tratata, trebuie slefuita pana la lemnul crud, sa fie uscata si fara praf, urme de ulei, ceara sau alti agenti contaminanti. Conditiile optime de aplicare sunt 20°-25°C si 40-60% umiditate relativa a aerului.
 Temperaturile ridicate si umiditatea redusa reduc timpul de uscare, iar temperaturile scazute si umiditatea ridicata prelungesc timpul de uscare. Temperatura minima de aplicare este de 13°C.
Atentie!
- Umiditatea lemnului sa nu depaseasca 20%
- Nu aplicati uleiul daca esxista riscul de ploaie in urmatoarele 24 de ore.
- Expunerea directa la soare sau la vant puternic va reduce timpul de utilizare al produsului. 

Aplicare:
1. Agitati bine recipientul inainte de utilizare.
2. Aplicati uleiul utilizand o pensula sau un alt aplicator corespunzator.
3. La un interval de aprox.20min. dupa primul strat, redistribuiti surplusul de ulei pe zonele mai puternic absorbante si mai adaugati ulei daca este necesar.
4. Repetati pasii 1&2 pana cand lemnul devine saturat. Numarul de aplicari depinde de tipul de lemn, absorbanta si umiditate, dar in general 2-3 aplicari sunt suficiente.
Esentele de lemn cu mare densitate pot necesita si o singura aplicare.
5. Dupa 30 min. de la ultima aplicare, stergeti surplusul de ulei. Cea mai eficienta metoda consta in utilizarea unei masini monodisc si o laveta de bumbac buna absorbanta si care sa nu lase scame. Pe suprafete mai mici sau margini puteti efectua si manual stergerea surplusului de ulei.
6. Asteptati 24 ore uscarea suprafetei inainte de a pasi pe ea.
ATENTIE! Bona Deck Oil contine uleiuri uscate. Risc de autoaprindere. Carpele folosite trebuiesc depozitate in apa sau in container metalic sigilat. 

 Intretinere:
 Pardoselile din lemn exterioare trebuiesc intretinute cu aplicari aditionale de ulei atunci cand este necesar. Este recomandata aceasta intretinere cel putin inainte si dupa terminarea sezonului cald.
1. Spalati deck-ul folosind Bona Soap diluat 2% in apa curata.
2. Asteptati uscarea suprafetei.
3. Aplicati Bona Deck Oil folosind o pensula sau alt aplicator corespunzator, mentinand un consum de aprox.1l/10-15m.
4. Asteptati cca.30 min. pana ce lemnul absoarbe uleiul apoi stergeti surplusul ramas pe suprafata, folosind o laveta de bumbac.
5. Asteptati cel putin 12 ore uscarea suprafetei fara a calca pe ea.
 Informatii suplimentare despre produsele si echipamentele de curatare si intretinere sunt disponibile la www.bona.com sau reprezentanta locala Bona. 

 Informatiile furnizate sunt rezultatul cunostiintelor si a testarilor noastre astfel incat produsul sa fie aplicabil in siguranta si fara reclamatii. Utilizatorul este responsabil pentru a stabili oportunitatea uitilizarii produsului in scopul propus, daca informatiile furnizate corespund nevoii si daca esenta de lemn se preteaza tratamentului cu acest produs. Bona garanteaza doar produsul livrat. Rezultatul final si aplicarea produsului nu sunt sub controlul nostru. Daca exista nelamuriri, efectuati intai un test. Utilizatorul trebuie sa citeasca sis a inteleaga instructiunile de utilizare inainte de aplicare, disponibile pe eticheta produsului si in fisa tehnica. 

Bona Deck OIl prelungeste viata pardoselilor exterioare, asigurand acestora protectia necesara impotriva ploii, zapezii sau soarelui arzator, prin filtrul UV imbunatatit Bona Deck Oil are un continut ridicat de corp solid, este usor de aplicat, se usuca rapid si nu contine cobalt sau alti agenti chimici daunatori. Acum este disponibil in 3 culori.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook