Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Vopsea Bona Sportive Paint 1.75L

Prețul de vânzare: 391,50 lei
Preţ cu reducere: 391,50 lei
Prețul de vânzare fără taxe: 391,50 lei
Reducere: -43,50 lei
  • Descriere
  • Fisa tehnica

 

Culori disponibile   Ambalaj

Negru

Alb

Albastru inchis

Albastru deschis

Rosu

Portocaliu

Verde

Galben

 

1,75L

1,75L

1,75L

1,75L

1,75L

1,75L

1,75L

1,75L

Bona Sportive Paint este o vopsea speciala pentru trasarea marcajelor pe pardoselile de lemn din salile de sport. Vopseaua se poate folosi atat pentru trasarea marcajelor cat si pentru vopsirea completa a terenului. Este disponibila in 8 culori vibrante ce se pot combina intre ele, astfel incat aveti la dispozitie o paleta foarte larga de culori. 
• Opacitate excelenta 
• Excelenta fluiditate si uniformizare 
• Pretabil la refinisarea pardoselilor finisate din fabrica 
• Economie de timp – Uscare rapida si nu necesita slefuire inainte de acoperirea cu lac 
• Excelente proprietati de aderenta 
• Fara continut NMP si NEP 
• Conform normelor VOC 2010 
Tip de vopsea: Poliuretanica, pe baza de apa, monocomponenta 
Culori: Alb, Negru, Albastru, Bleu, Verde, Rosu, Portocaliu, Galben (culorile nu sunt coduri specifice de culoare, vedeti tabelul 1 de mai jos pentru a identifica cea mai apropiata culoare echivalenta) 
VOC: Max. 105 g/litru 
Dilutie: Pentru o vascozitate mai redusa si un timp de uscare mai lung, adaugati 10% Bona Retarder. 
Timp de uscare: Marcaje: 1- 2 ore la 20°C/60% umiditate relativa aer 
Zone complete: 3 – 4 ore la 20°C/60% umiditate relativa aer 
Unelte de aplicare: Pensula fina sau rola cu par scurt 
Rata de consum: 6 -10m²/L (167-100g/m²) per strat = 120-200m liniari 50mm latime 
Siguranta: Neclasificat, cititi Fisa de Siguranta pentru mai multe informatii 
Curatare: Stergeti uneltele de material rezidual si apoi spalati cu apa curata. Materialul uscat se indeparteaza cu acetona. 
Valabilitate: 1 an de la data fabricatiei, in recipient original sigilat 
Depozitare/transport: Temperatura nu trebuie sa coboare sub +5°C sau sa depaseasca +25°C in timpul depozitarii sau transportului 
Deseuri: Deseurile sau recipientele goale vor fi valorificate conform reglementarilor locale. 
Ambalare: 2 x 1,75L (84 baxuri per palet) 
(incl.intaritor) 
Tabel #1 – culori echivalente apropiate 

Pregatire:
 Asigurati-va ca suprafata este aclimatizata la conditiile de mediu obisnuite pentru utilizarea salii, este bine slefuita, uscata, fara praf, urme de ulei, ceara sau alti agenti contaminanti. Suprafata pe care urmeaza a se trasa marcajele, trebuie sa fie acoperita cu lac Bona Sportive Finish sau orice alt lac sau grund Bona pe baza de apa. Zonele de teren ce urmeaza a fi vopsite si spatiile pentru liniile de demarcare trebuiesc delimitate cu o banda adeziva adecvata. Banda de mascare de culoare albastra este o buna optiune. Presati foarte bine banda de pardoseala pentru a evita scurgerea vopselei pe sub banda. 
 Inainte de utilizare, asteptati ca vopseaua sa ajunga la temperatura ambientala si apoi amestecati produsul cu o tija. Conditiile optime de aplicare sunt 18-25°C si 40-60% umiditate relativa a aerului. Temperatura ridicata si umiditatea scazuta vor reduce timpul de uscare, iar temperatura scazuta si umiditatea ridicata vor prelungi timpul de uscare. Temperatura minima de aplicare este de 13°C.
Pregatirea pardoselilor finisate anterior 
 Bona Sportive Paint poate fi utilizat pentru acoperirea parchetului deja lacuit dar aderenta dintre straturile de finisaj trebuie verificata intotdeauna inainte de aplicare! Pardoselile tratate cu ceara, polish sau produse similare nu pot fi vopsite. Inainte de aplicare, pardoseala trebuie curatata utilizand Bona Prep. Instructiuni detaliate sunt disponibile pentru descarcare pe www.bona.com.

Important: 
-Vopseaua poate fi acoperita cu un nou strat de vopsea sau de lac, daca acest lucru se executa in urmatoarele 24 de ore. Daca au trecut mai mult de 24 de ore, atunci este intotdeauna necesara o slefuire usoara inainte de acoperire cu un strat nou de vopsea sau de lac. 
-Agentii plastifianti, ce se regasesc in adezivii pe baza de cauciuc si in compozitia unora dintre benzile pentru marcaje, pot cauza inmuierea sau deteriorarea lacului poliuretanic. Benzile utilizate la trasarea marcajelor trebuie sa aiba o “aderenta usoara” si trebuiesc indepartate cat se poate de repede. 

Aplicare:
1. Aplicati vopseaua cu o pensula sau o Rola Bona. Evitati acumularile de vopsea, iar imbinarile trebuiesc facute “ud-pe-ud” fara intreruperi. Nota: vopseaua aplicata in cantitate mai mica decat necesar, afecteaza opacitatea si capacitatea de acoperire. Banda de marcare se indeparteaza imediat ce ati terminat de aplicat vopseaua. 
2. Asteptati uscarea. Daca este necesar, mai aplicati un strat de vopsea. 
3. Protejati zonele vopsite cu 1-2 straturi de lac Bona Sportive Finish. Daca au trecut mai mult de 24 de ore de la aplicarea vopselei, atunci efectuati o slefuire usoara cu Bona Scrad Pad (fara aripioare abrazive) inainte de aplicarea lacului. 

Intretinere:
Bona Sportive Paint nu trebuie utilizata ca finisaj final pe pardoselile din lemn. 

 Informatiile furnizate sunt rezultatul cunostiintelor si a testarilor noastre astfel incat produsul sa fie aplicabil in siguranta si fara reclamatii. Utilizatorul este responsabil pentru a stabili oportunitatea uitilizarii produsului in scopul propus, daca informatiile furnizate corespund nevoii si daca esenta de lemn se preteaza tratamentului cu acest produs. Bona garanteaza doar produsul livrat. Rezultatul final si aplicarea produsului nu sunt sub controlul nostru. Daca exista nelamuriri, efectuati intai un test. Utilizatorul trebuie sa citeasca sis a inteleaga instructiunile de utilizare inainte de aplicare, disponibile pe eticheta produsului si in fisa tehnica. 

Bona Sportive System este un program complet de produse si servicii pentru instalarea, intretinerea si renovarea pardoselilor de lemn din salile de sport. Bona Sportive Paint este o vopsea poliuretanica care se aplica cu usurinta, avand un timp redus de uscare si excelente proprietati de aderenta si uniformizare. Cu produsele special create: grund, lac, vopsea, solutii de intretinere, Sistemul Sport Bona asigura pardoselilor sportive toate ingredientele necesare pentru performante an de an.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook