Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Magazin Parchet

La MBG Ambient gasiti o gama larga de parchet, modele si materiale diferite, noi va recomandam sa apelati cu incredere la specialistii nostri pentru a alege adezivul potrivit pentru parchet. Niciodata alegerea nu este simpla in special atunci cand se are in vedere un produs extrem de calitativ. Prin urmare se impune consultanta de specialitate. Pentru a obtine toate sfaturile necesare alegerii unui adeziv pentru parchet clik aici.

In ceea ce priveste lacul pentru parchet, va recomandam sa va asigurati ca acesta are o rezistenta indelungata la trafic, abraziune, uzura si apa. Intr-un cuvant sa va orientati sa obtineti un timp de utilizare cat mai bun. Acesta este dat de elasticitatea combinata cu duritatea mare a peliculei de lac. Totodata va va interesa si aspectul ulterior al parchetului, adica luciul. Nu in ultimul rand este important cat de usor aplicati lacul pentru parchet si aderenta sa la suport. De obicei lacurile pentru parchet au in componenta rasina aminica si rasina alchidica. Lacul se vinde impreuna cu intaritor care sa asigure uscarea in termenii prescrisi. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul nostru.

Dupa ce ajungeti cu parchetul acasa se pune o intrebare esentiala. Suntem suficient de priceputi pentru a ne apuca singuri de montat? Teoretic da. Exista parchet care se monteaza prin imbinare, prin clik, si veti avea nevoie doar de cateva instrumente cu care se taie parchetul si se adpateaza dimensiunilor incaperii careia ii este destinat.  Nu va recomandam sa va aventurati singuri la montarea parchetului masiv. Alegeti sa apelati la o echipa specializata.

In lumea parchetului exista si prejudecati. Una dintre acestea ar fi aceea ca doar parchetul masiv stratificat poate fi de calitate, iar parchetul laminat este cel mai ieftin si se adreseaza doar celor cu bugete limitate. Exista cel putin un argument care demonteaza teoria aceasta: parchet Egger. Acest parchet pune cel mai bine in evidenta ce aduce noul parchet laminat: efect si suprafete fascinante. Toate modelele aduc un aer proaspat casei tale. Exista colectii intregi de parchet Egger care au in spatele lor povesti frumoase.

Incalzirea prin pardoseala este o varianta de incalzire foarte eficienta. Majoritatea doritorilor isi pun intrebarea daca aceasta metodfa de incalzire poate fi compatibila cu parchetul. Chiar daca producatorii de sisteme de incalzire prin pardoseala sustin ca orice model de parchet se potriveste unei astfel de instalatii, in realitate va recomandam sa tineti cont de rezistenta termica a parchetului, pentru ca, toate tipurile de parchet pot fi afectate de conditii precum temperatura si umiditatea. Daca vreti sa fiti exacti, apelati la echipa noastra si impreuna vom calcula coeficientii de rezistenta termica pentru a stabili care este cel mai bun model de parchet.

Atunci cand dorim sa cumparam parchet prima varianta luata in calcul este parchetul masiv, pentru ca acesta in general este mai bun din punct de vedere al rezistentei in timp si are un aspect spceial. Din punct de vedere al bugetului diferentele dintre parchtul din lemn masiv si alte tipuri de parchet sunt simtitoare. Pentru a consulta o oferta pentru mai multe tipuri de parchet va invintam la MBG Ambient.

Parchetul din lemn masiv va ajuta si sa eliminati artificialitatea. Parchetul din lemn masiv este natural si rezistent in timp. Aspectul unui parchet din lemn masiv este deosebit si net superior celui oferit de varianta laminata. Armonia stilului incepe de la parchet, iar noi va oferim o gama vasta de modele de parchet pentru toate buzunarele.

Atunci cand alegeti parchet din lemn masiv va recomandam sa alegeti parchetul din lemn de stejar. La noi il veti gasi lapret de producaator. Stejarul este o esenta deosebita cu o mare rezistenta in timp. Cel mai important detaliu este ca la MBG Ambient acest parchet este facut din lemn autohton.

Daca totusi nu va permiteti parchet din lemn masiv si nu va doriti nici parchet laminat din cauza limitelor sale, MBG Ambient va ofera alternative. Parchetul stratificat, chiar daca nu are eceeasi rezistenta ca cel din lemn masiv se comporta mult mai bine decat cel laminat fiind confectionat din 3 straturi de lemn, primul strat de esnta tare sau nobila, pentru modele exotice iar cel din mijloc este din placaj. Chiar daca la parchet masiv avem pret de producator nici la parchet stratificat nu stam rau. Clik aici pentru a vedea oferta noastra.

Asa cum spuneam stratul de la exterior este din lemn de esenta nobila, iar celelalte doua straturi pot fi din placaj sau din brad. Avantajul acestui parchet este ca fibra este dispusa perpendicular pe straturi oferind o mai buna rezistenta in timp. Nu doar aceste trei straturi sunt importante ci trebuie subliniata si importanta celor 7 stratrui de lac, grund si spaclu acrilic.

Parchetul stratificat implica avantaje multiple. Placile de parchet stratificat pot fi raschetate pana ajung in stare optima. Pentru incalzirea prin pardoseala ese ideal, parchetul stratificat avand un transfer termic superior.

Oricine doreste parhet straificat trebuie sa se orienteze cu atentie asupra bugetului. In acest sent noi oferim pentru toate produsele pret de producator.

In ceea ce priveste durabilitatea unui parchet acesta poate avea o viata destul de lunga. De exemplu, in cazul parchetului stratificat sau din lemn masiv este posibil ca stralucirea acestuia sa se estompeze si de aceea, odata la cativa ani se recomanda raschetarea. La aproximativ 5 ani se va rascheta parchetul si se va da cu lac si palux. Mai multe detalii despre o raschetare optima gasiti pe site-ul nostru.

Noi va oferim solutii tehnice si pentru scarile de interior. Aceste pot fi greu de ales iar piata este suprasaturata de modele si esnte exotice. Pentru scari interioare recomandam cu caldura stejarul. Este un lemn de esenta tare, cu o aparenta frumoasa si rusitca, avand noduri mari, si fibre vizibile. Cel mai important avantaj al lemnului este adaptabilitatea la umiditate si tempratura.

O scara din lemn va fi intotdeauna mai usor de realizat decat una din fier forjat, iar atmosfera degajata de aceasta va fi rustica si relaxanta. O scara de lemn hand made nu se va putea compara niciodata cu una profesionala si de aceea va invitam sa apelati la echipa noastra.

Cand vorbim de amenajari interioare si ne referim la lemn, mobila, parchetul si scarile interioare din lemn sunt cele trei intrebuintari majore ale lemnului. Daca mobila din lemn a pierdut teren in fata palului, in ceea ce priveste parchetul si scarile interioare la noi veti gasi tot ce cautati.

Din nefericire nu putem pune parchet si pe scara, dara avem solutii: putem placa treptele din lemn. Chiar daca exista si alternative, cum ar fi utilizarea mochetelor, sau a gresiei, nimic nu se compara cu o scara placata cu stejar auriu roscat perfect slefuita si rotunjita. Mai multe detalii gasiti aici.

Treptele pentru scara din lemn ofera caldura iar daca sunt asezonate cu o balustrada rotunjita se ptrivesc perfect interiorului unei locuinte. Noi recomandam lemnul de stejar, fiind de esnta tare si rezistent in timp, datorita culorii sale ofera un aspect elegant casei dumneavoastra.   

 

 

 

 

 

 

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook