Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Parchet laminat

Parchetul laminat ofera nuanta lemnului adevarat, o senzatie minunata la atingere si durabilitate. Raportul calitate/pret este unul foarte bun pe care se poate conta.
Parchetul laminat este, de fapt, un fel de plastic numit melamina sau fibra lemnoasa, acestea fiind, numite popular, rumegus. Aceasta fiind provenienta denumirii de parchet laminat sau melaminat. Stratul decorativ de la suprafata este identic cu structura lemnului.
Parchetul laminat este usor de montat, fiind pozitionat peste o podea deja existenta sau peste un strat deja existent numit sapa. Este practic si usor de intretinut, fiind disponibil intr-o mare varietate de culori, texturi si modele. Acesta este usor de integrat in orice fel de decor. Pretul este accesibil, putand fi accesat de orice tip de client.
Parchetul din melamina este rezistent traficului intens si uzura zilnica, fiind durabil. De asemenea, curatarea acestuia este foarte simpla. Nu sunt necesare produse de speciale pentru curatare sau polisare si nu-si pierde culoarea in timp sau din cauza factorilor fizici.
Placile parchetului laminat se imbina usor una cu cealalta, fara a necesita cuie sau adeziv pentru a fi montat.

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook