Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Despre parchet masiv

Parchetul masiv se potriveste in mai multe tipuri de camere, acesta fiind colorat in nunate calde ce confera o atmosfera primitoare. Textura acestuia este fina, fiind extrem de placuta. De asemenea are o buna stabilitate in timp si durabilitate, acesta fiind recomandat camerelor cu trafic intens. Este recomandat iubitorilor de nuante, avand un design minunat.
Parchetul masiv este o alegere convenabila omului, deoarece este de factura naturala. Poate fi folosit in bai, bucatarii, dormitoare, holuri, chiar si in exterior. Pe piata exita o gama variata de nuante exotice si nuante oferite de natura care fac alegerea cumparatorului mai usoara.
 Se poate beneficia de caldura lemnului, energia sa si, de asemenea, de izolarea acustica. Simtul tactil este stimulat de textura lemnului masiv, parchetul fiind finisat in diferite moduri, depinzand de camera in care este instalat.
Frumusetea parchetului depinde doar de lumina propagata pe acesta, obiecte de mobilier si usi/ferestre. Parchetul masiv are o durabilitate lunga in timp, acesta putand fi reimprospatat oricand doreste clientul.
 Se poate rascheta, eliminandu-se stratul nedorit, iar apoi se poate schmba dupa preferintele consumatorului.  Parchetul masiv este format din bucati de lemn specila taiate si preparate pentru a fi montate pe podea. Acesta necesita un montaj profesional si o atentie sporita la ingrijire.

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook