Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Adezivi parchet

Montarea parchetului nu e o operatie la fel de usoara cum se crede. Trebuie sa fie tinut cont de particularitatile sapei, de umiditte si de temperatura mediului ambiant, de modul in care cade lumina, etc. In functie de toti factorii se alege si parchetul dar si modelul de adeziv parchet. Pentru ca tocmai modelul de adeziv parchet este responsabil pentru a asigura conditiile proprii de umiditate si de temperatura pentru parchet.

Cei ce nu au pegatirea in domeniu vor distinge greu diferentele dintre o suprafata pentru parchet, pregatita in mod corect si una care e facuta gresit. Daca pregatirea suprafetei nu e facuta corect atunci proiectul este sigur sortit esecului.

 

Atunci cand incercati sa faceti toate reparatiile pe cont propriu trebuie sa va faceti in prealabil si temele sa aflati care sunt procedeele care minimizeaza probabilitatea unui esec. Lucrarile trebuie sa fie facute cu produse corect si trebuie sa va interesati cum ar trebui sa faceti proiectul sa dureze cat mai mult.

Incercati intotdeauna sa intelegeti instructiunile producatorului in ceea ce privesete cantitatea de produs  care trebuie aplicata , daca puneti prea mult adeziv, de exemplu poate dura foarte mult pana se usuca corespunzator, iar daca puneti prea putin parchetul nu se va lipi corespunzator. Aisgurati-va ca folositi corect spatula dintata pentru a aplica adezivul.

Pentru ca la noi veti gasi modele exotice, va recomandam sa consultati specialistii nostri pentru a putea alege si modelele de adeziv parchet care se impun. Comercializam cele mai bune tipuri de adezivi din domeniu, fiecare cu o gama intreaga de produse.

 

Alegerea nu este niciodata foarte usoara pentru ca toate produsele noastre sunt la cele mai inalte grade de calitate si se bucura de apreciere in toata lumea. Pentru clientii nostri tot timpul primeaza impresia estetica si fiecare va alege parchetul care considera ca se potriveste casei sale. Dupa ce clientii isi aleg o gama de referita specialistii nostri intervin pentru a ii consilia si le pun in vedere toate aspectele tehnice de care vor trebui sa tina cont.

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook