Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

Despre lacuri pentru parchet

In cazul in care beneficiati de podea din parchet masiv in locuinta nu e cazul sa inlocuiti cu una din podea laminata. Puteti lasa o echipa sa se ocupe de aspectul acesta sau puteti sa aveti grija sa cumparati ustensile si un adeziv pentru parchet potrivit lucrarii voastre. Instalarea unei podele de lemn cere timp atentie si produse de calitate pe care va puteti baza pentru cel putin un deceniu.

 

Spatiul pregatit pentru amenajarea cu parchet si are nevoie sa fie complet uscat, iar alte lucrari de renovare trebuie sa fie incheiate deja. Altfel spus parchetul e unul din ultimele elemente care pot sa fie instalate in cele din urma si de aceea fiecare accesoriu in plus este foarte important.

Care e prima impresie pe care o aveti in momentul in care va uitati la modelele de parchet. Probabil  ca ati transmis un sentiment de caldura si de ospitalitate si poate ca v-ati bucurat la gandul confortului termic al picioarelor voastre. Insa multumita componentelor sale parchetul exprima si bogatia spatiului care este imposibil de contestat. Pentru a va putea bucura de aceste senzatii fara sa va perturbe un parchet umfla sau lipit in mod necorespunzator si aveti nevoie de un adeziv parchet de calitate.

Adezivii pentru parchet pot sa fie poliuretanici bicomponenti sau silanici monocomponenti. Primul din cele doua este potrivit pentru toate tipurile de parchet de lemn sau laminat dar si pentru cele din esenta sensibila la apa.

 

Adezivul silanic nu contine apa si solventi si poate functiona si pe post de izolator fonic. Modelul acesta este disponibil la 16 kg si este compatibil cu toate tipurile de parchet mozaic, masiv si stratificat, parchet industrial sau de bambus si nu are nevoie de amosarea suprafetei de suport. 

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook