Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

parchet masiv

Alegerea parchetului este o actiune foarte importanta intrucat va avea efect chiar si pentru toata viata. Atunci cand este ales parchetul pentru o locuinta trebuie luate in calcul mai multe aspecte, intre care: cromatica generala, dimensiunea si designul unei camere, sfaturile celor din familie, a arhitectului, preferinta fata de un anumit material, etc. De plida, parchetul masiv, are o durabilitate foarte mare si este potrivit pentru orice incapere. La fel, esenta de parchet masiv aleasa, este vizibila si creeaza un aspect placut locuintei. 

Ca sa nu mai spunem ca este un bun izolator si foarte confortabil.

 Cei care au cunoscut magia parchetului din lemn masiv spun in continuare povestea accentuand trasaturile care i-au confimat caracterul unic: esenta, structura, duritatea, culoarea. Lemnul este un material foarte bunfolosit doar in conace, castele, si reprezenta atributul claselor sociale privilegiate.
Astazi, parchetul stratificat, ramane inaccesibil publicului larg si neinitiatilor, care prefera varianta comerciala de parchet laminat al carui procedeu de productie imita originalul.
Spre deosebire de parchetul laminat lemnul natural reuseste sa va insufleteasca locuinta prin culoare, miros si caldura, oferind o adevarata delectare simturilor.
In ceea ce priveste iregularitatile intalnite in structura lemnului acestea nu fac decat sa ermita unui artist sa obtina efecte deosebite prin arta sa creand o multitudine de nuante si culori care confera parchetului din lemn o eleganta impunatoare in fata parchetului laminat ce se produce la scara industriala.

Desigur, alaturi de avantaje, ca orice produs, parchetul masiv are si un dezavantaj. Dezavantajul se refera la timpul mai mare de montare. Dar, ce mai conteaza cand e vorba de confort si calitate!

Daca te-ai hotarat asupra acestui tip de parchet (parchet masiv) nu trebuie decat sa consulti oferta noastra si totul va fi mai usor.

Calitatea ne recomanda! Solutia pentru o locuinta perfecta este legata si de parchet.

Alege parchet masiv pentru casa ta!

Oferta parchet masiv:

Oferta parchet masiv stejar

Oferta parchet masiv fag

Oferta parchet masiv salcam

Oferta parchet masiv frasin

Cand alegem tipul de parchet cu care vom pardosi casa sau doar o anumita camera, in primul rand trebuie sa tinem seama de arhitectura casei, de stilul mobilei si al decoratiunilor care vor fi in armonie cu parchetul, de personalitatea noastra. O persoana sobra, care doreste sa-si mobilize casa in stil clasic, antic sau rustic, va alege cu siguranta parchetul masiv.

Cineva mereu voios care iubeste spatiile mari si luminoase si care isi mobileaza casa mnimalist va alege un parchet stratificat. Bugetul pe care il alocati pardosirii casei are un rol foarte important atunci cand alegeti parchetul in special pentru tineri sau pentru familiile aflate la amenajarea primei case.

Durata de viata a parchetului masiv este de 80-100 de ani. Este o gama de produse atat de variata si placutele pot fi aranjate si imbinate in asa fel incat practic vom avea la dispozitie un numar mare de combinatii, modele si structuri. Parchetul masiv este un bun izolator termic uniform, aduce un plus de valoare estetica si prezinta avantaje functionale multiple: podeaua va fi racoroasa vara si calduroasa iarna, se poate rascheta si lacui de mai multe ori in asa fel incat sa ii putem schimba nuanta dupa bunul plac, in functie de mobilier si de culorile peretilor.

 

Are dezavantajul ca in cazul in care nu este uscat bine in momentul in care este montat in timp va incepe sa se miste si sa scartaie. Intretinerea este costisitoare.

 

 

 

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook