Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

raschetare parchet pret

Parchetul, care are cativa ani buni de cand contribuie la confortul tau cotidian, prezinta semne de imbatranire? Zgarieturi, fara stralucire, pare vechi si ponosit?  Cu toate acestea nu trebuie sa il schimbi, solutia este alta! Apelarea la metoda raschetare parchet este optima daca vrei sa oferi un aer proaspat parchetului din casa ta. Aceasta, este o operatiune extrem de benefica pentru parchet pentru ca ii ofera calitatile de alta data pentru care l-ai si ales. Operatiunea de raschetare a parchetului consta in faptul ca dupa ce camera in care se doreste raschetarea parchetului a fost eliberata, specialistii nostri, impreuna cu aparatura de o innalta tehnologie, practic elimina absolut toate urmele de uzura prezente pe suprafata parchetului dumneavoastra, urmand ulterior acestei etape, procesul de slefuire si lacuire a suprafetei parchetului.

 

Dupa aceste etape, parchetul din camera dumneavoastra arata exact ca un parchet nou, proaspat instalat.  Te gandesti ca preturile ar fi cam piperate si nu iti permite bugetul? Ei bine, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca noi iti sarim in ajutor. Raportul raschetare parchet pret este unul in favoarea clientului. Consulta oferta noastra de raschetare parchet pret si totul va fi mai usor. Si parchetul trebuie sa fie cochet si nu trebuie schimbat atunci cand are mici imperfectiuni datorate timpului. Oferim servicii de raschetare parchet pret de nerefuzat. Nu mai astepta. Ofera luciul de altadata parchetului din casa ta printr-o raschetare a parchetului de calitate si facuta asa cum numai noi stim sa o facem. Apeland la seviciile oferite de compania noastra rezultatul va fi cel asteptat de tine! 

Reconditionarea unei incaperi incepe cu raschetarea parchetului. Orice parchet mai vechi de 20 de ani isi poate redobandi frumusetea si stralucirea. Nu uitati, pentru a prelungi durata de viata a parchetului se recomanda tratarea acestuia cel putin odata la 5 ani cu doua straturi de palux si lac.
Daca pe suprafata parchetului se pot observa denivelari acestea se pot indrepta utilizand rindele manuale sau elecrice. Recomandam scoaterea plinteu si inlocuirea acesteia. Plinta este un accesoriu indispensabil pentru estetica unei incaperi pardosite. Puteti alege o plinta realizata din lemn masiv, avand in vedere ca acestea sunt intr-o gama vasta de esente si modele.
Pentru a avea acces la intreaga suprafata, mobila si restul obiectelor au fost scoase din camera. recomandam aspirarea prafului si stergerea suprafetei cu un mop foarte bine stors.
Se foloseste masina de raschetat parchet si se incepe slefuirea la inceput cu granulatie mare pana cand se scot zonele inchise si parchetul ramane uniform.
Grundul se pregateste asa cum specifica indicatiile de pe ambalaj, de cele mai multe ori in combinatie cu un solvent. Produsele se toarna intr-un vas si se amesteca bine.

Oferta foarte atractiva raschetare parchet pret

 Masinile de slefuit podeaua au devenit definitia contemporana a reamenajarii podelei. Cu toate acestea, etajele superioare, in special cele cu uzura semnificativa, necesita adesea o abordare mai conservatoare, deoarece banda de lemn care formeaza canelurile superioare ale placilor are zone predispuse la rupere. Decuparea pardoselilor ca mijloc de finisare a acestora este o tehnica mai delicata, cu o lunga istorie. Si din moment ce indeparteaza foarte putin lemnul, urmele din glisarea mobilierului -patina - vor fi pastrate.

 

Razuitoarele vin in diferite forme si dimensiuni - cele mai multe sunt aceleasi cu cele folosite pentru a intinde vopseaua; versiunile cu buton (central) fac mai usoara aplicarea presiunii. Atunci cand pardoselile au fost intocmite pentru prima data, racletele de la birou (stanga), care au doua manere si o margine de carlig de dimensiuni mici, au fost razuitorul de alegere. Acestea sunt capabile sa taie foarte bine o varietate de schimbari directionale ale granulelor caracteristice parchetului, producand un finisaj mai fin decat slefuirea.

 

Indepartarea manuala este perfecta pentru selac mai vechi si lacuri uzate, in timp ce unele finisaje moderne sunt cel mai bine atacate cu solutii de indepartare a vopselelor cu solvent, pentru a ajuta mai intai la slabirea finisajului si la facilitarea procesului. Incepeti prin razuirea podelei in linie cu placile; niciodata nu razuiti peste fibre.

 

Continuati astfel pana cand intregul parchet este curatat de finisaj. In timp ce progresati, ar trebui sa vedeti niste gramezi pufoase  de lemn si sa terminati construirea.

 

Cand ati terminat razuirea, cea mai mare parte a muncii grele a trecut. Puteti apoi sa treceti pe podea cu o masina de slefuit cu orbita manuala, pentru a elimina bucatele incapatanate de finisaj sau pentru a evita zgarieturile. De asemenea, puteti utiliza un smirghel mic  pentru a "elimina" intregul etaj. In acest caz, purtati protectia auditiva si o masca de particule-filtru pentru a ramane in siguranta.

 

Doua finisaje comune sunt lacurile si uleiurile de uscare; ambele sunt durabile. Lacurile sunt aplicate, de obicei, cu un aplicator special  sau cu o perie sau o rola. Asteptati 24 de ore inainte de aplicarea celui de-al doilea strat de finisare si aplicati intr-o zi frumoasa, cu ferestrele deschise. Uleiul de uscare se aplica si in doua straturi, timp de 24 de ore de uscare, urmat de o ceara lichida sau de pasta, care se reinnoieste periodic (pe masura ce podeaua incepe sa fie folosita) pentru a restabili stralucirea si a adauga un strat de protectie.

 

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook