Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

sapa autonivelanta pret

Sapa autonivelanta este un material pentru nivelarea pardoselilor interioare ale blocurilor de locuinte si cladirilor publice (mocheta de podea, parchet, PVC, linoleum si cauciuc etc.), pana la o grosime de maxim 10 mm.

Oferim un raport sapa autonivelanta pret in favoarea clientului, si toate materialele necesare pentru ca acesta sa isi poata monta parchetul.

Sapa autonivelanta se foloseste pentu nivelarea s egalizarea sapelor de sulfat de calci, magnezit, asfalt turnat, sape cu uscare rapida, suprafete pe baza de ciment si nivelarea straturilor de sapa la constructiile vechi. Sapa autonivelanta se aplica la o grosime de pana la 20 mm pentru obtinerea unei suprafete perfect plane, anterior acoperirii cu mocheta, PVC, linoleum, parchet sau placi ceramice.
Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate, neinghetate, fara fisuri sau materiale antiaderente si sa indeplineasca cinditia de rezistenta la compresiune si incovoiere ceruta. Recomandam ca rezistenta la compresiune a stratului suport sa fie minim 15 N pe mm patrat. Petele de bitum, ceara sau uleiuri trebuie indepartate.
Fisurile si crapaturile trebuie largite mecanic, curatate de praf si umplute, Reparatiile suportului se fac cu mortar. Inainte de a aplica amorsa suportul trebuie slefuit cu ajutorul unui monodisc cu abraziv de granulatie corespunzatoare si aspirat cu un aspirator industrial.
Operatia se executa pentru indepartarea stratului slab aderent de la suprafata suportului.
Trebuie evitata uscarea prea rapida a stratului proaspat turnat. Protejati-l impotriva expunerii directe la soare in conditii termice extreme, inghet si aer uscat, Priza se accelereaza la temperaturi ridicate si incetinita la temperaturi scazute. Sapa autonivelanta nu trebuie amestecata cu alte tipuri de mortar, adezivi sau rasini sintetice si ciment. Daca sacul a fost desfacut, trebuie inchis din nou cu grija. Resturile de sapa nu trebuie aruncate in canalizare.

 

Sapa autonivelanta se foloseste pentru nivelarea suprafetelor de beton, beton usor, sapa de ciment s.a. cu o rezistenta de cel putin 15 N/mm2. Dupa tratamentul prealabil corespunzator, se poate utiliza pentru nivelarea pardoselilor sapa autonivelanta. Sapa autonivelanta se recomanda pentru aplicare la interior. Dupa intarire,peste sapa autonivelanta se poate veni cu parchetul, mocheta sau materialul ce reprezinta finisajul final al pardoselii.

 Te gandesti ca preturile sunt cam piperate si nu iti permite bugetul folosirea unei sape autonivelante? Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca noi iti sarim in ajutaor. Raportul sapa autonivelanta pret este unul in favoarea clientului. Consulta oferta noastra de sapa autonivelanta pret si totul va fi mai usor. Nu mai astepta. Ofera un strat suport adecvat pardoselii tale print achizitionarea si turnarea de sapa autonivelanta la pret imbatabil. 

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook