Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

ulei deck

Atunci cand ai nevoie de un ulei de calitate pentru a improspata pardoselile din lemn sau mobilierul de gradina iti recomandam sa apelezi la ulei deck. Este un produs de calitatea superioara care face ca lucrurile sa isi recapete prospetimea si textura de atunci cand erau nou-noute. Acest ulei deck este disponibil in mai multe culori: negru, maro si neutru. De asemenea, uleiul deck este usor de folosit si se usuca rapid. Consulati oferta noastra si achizitionati ulei deck pentru a oferi un aer nou casei dvs. 

 Uleiul pentru deck si mobilier de gradina Bona este un ulei cu corp solid ridicat care trateaza si intretine terasele din lemn exterior, deck-ul si mobila de gradina, supuse intemperiilor vremii. Uleiul deck va scoate in evidenta fibra lemnului si il protejeaza impotriva intemperiilor.
Uleiul deck Bona se poate folosi pentru tratarea speciilor din lemn, atat masiv cat autohton cat si esentele din lemn exotic.
Produsul contine uleiuri uscate. Materialele folosite la aplicare rebuie puse in recipiente metalice sau in apa.
Este vorba de uleiuri pe baza de apa cu continut redus de compusi organici volatili si cu putere de acoperire mare.
Suprafata ce urmeaza a fi tratata trebuie sa fie din lemn si uscata. Umiditatea lemnului nu trebuie sa depaseasca 18% RH. Suprafetele anterior tratate cu ulei sau ceara si cele murdare trebuiesc spalate cu Bona Solutie pentru curatare profunda (Decking Reviever) inainte de aplicarea uleiului.

Oferta speciala la Ulei deck. MBGAmbient ofera ulei deck la pret bun.

Oferta pentru ulei deck

MBG Ambient va ofera:

Parchet din lemn masiv

Deck lemn pentru exterior

Chituri si adeziv parchet

Raschetare parchet pret avantajos

Parchet laminat

 

 

 

Invalid query string!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook